Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ_

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ


Ξεκινήσαμε κι εμείς, έστω και αν αργήσαμε. Και τι άλλο μας μένει να κάνουμε, από το να γνωριστούμε. Προτού, όμως σας μιλήσουμε για τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες της φετινής σχολικής χρονιάς. Ας δούμε ποιοι θα αποτελέσουν τη φετινή μας ομάδα.


Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η ιστοσελίδα αυτή θα παρουσιάζει δραστηριότητες, που υλοποιούνται στο 1ο Νηπιαγωγείο Λιτοχώρου και στο Μεικτό- Ολοήμερο Τμήμα, που αποτελείται από 22 παιδιά και 2 εκπαιδευτικούς.

Φέτος, το τμήμα ανέλαβε η κυρία Κατερίνα Ζησάκη και εγώ και θα συνεργαστούμε όλη τη σχολική χρονιά επιχειρώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Την ευθύνη και επιμέλεια των δραστηριοτήτων έχουμε από κοινού και δεχόμαστε κάθε πρόταση και συνεργασία και από την πλευρά των γονέων.

Τα παιδιά μας:
Μαρία Ελένη, Νίκος Γκ., Θανάσης Αδ, Μιχάλης Αδ., Μαρίνα, Γκαμπριέλα, Ευαγγελία, Αγνή-Σελήνη, Θανάσης Χ., Φώτης, Κλαούντιο, Αντιόλα, Ιωάννα, Γιάννης, Χρήστος Κ., Μάριος, Αγγελική, Οργκίσα, Νίκος Τζ,, Σταματία, Άγγελος, Γιώργος.

Από τη σελίδα αυτοί, οι γονείς- συνεργάτες μας για τη φετινή χρονιά, θα μπορούν να παρακολουθούν, αν όχι όλες, μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων που θα λαμβάνουν χώρα, να τις παρακολουθούν μαζί με τα παιδιά από εδώ και συζητώντας για αυτές, τονώνοντας έτσι το αίσθημα της αυτοπεποίθησής τους. Παράλληλα, θα μπορούν να παίρνουν ιδέες για πιθανές προεκτάσεις των δραστηριοτήτων και στο σπίτι. 

Στο σύνδεσμο "Ανακοινώσεις" θα τοποθετούμε σε μορφή σημειώσεων χρήσιμες ανακοινώσεις που αφορούν είτε τη λειτουργία του σχολείου, είτε την εφαρμογή του προγράμματος, ώστε να διευκολύνονται και από εδώ και να είναι πάντα ενήμεροι.

Σας πληροφορούμε ότι για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που δημοσιεύονται εδώ, την ευθύνη φέρω αποκλειστικά εγώ. Οι εργασίες των παιδιών θα αναρτώνται με τα μικρά τους ονόματα και φωτογραφίες όπου απεικονίζονται τα ίδια τα παιδιά θα είναι με κάποιο τρόπο καλυμμένες ώστε να μην είναι εύκολο να αναγνωριστούν από τρίτους και για να ληφθούν μέτρα προς κάθε ενδεχόμενο διαδικτυακής δυσφήμισης ή κακής χρήσης.

Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου