Ανακοινώσεις για γονείς

07/12/2017
Η θεματική ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ εμπλουτίστηκε με υλικό που δεν είχαμε προλάβει να αναρτήσουμε και δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν τις εβδομάδες που πέρασαν.

07/12/2017
Σας θυμίζουμε την αυριανή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας.

27/11/2017
Την εβδομάδα αυτή μιλάμε για την ελιά. Παράλληλα θα δουλέψουμε το γράμμα Ε. Ε όπως ελιά.

19/11/2017

Την εβδομάδα αυτή ξεκινάμε να δουλεύουμε τα συναισθήματα.

Προστέθηκε μια ακόμη σελίδα στο blog.... "Ένα γράμμα ......μια φορά"


13/11/2017

Αγαπητοί γονείς, 
ξεκινάει σήμερα η ανάρτηση δραστηριοτήτων που αφορά για φέτος τη λειτουργία και το πρόγραμμα του 5ου Νηπιαγωγείου Διδυμοτείχου.
Επιλέγουμε έργα και κατασκευές των νηπίων να αναρτώνται στο blog, ώστε να σας κρατούμε ενήμερους και ταυτόχρονα θέλοντας να επιτύχουμε την άμεση σύνδεση νηπιαγωγείου και οικογένειας, μεταφέροντας τις δράσεις μας στο οικογενειακό πλαίσιο και δίνοντας την ευκαιρία να κουβεντιάσετε με τα παιδιά για τα έργα τους, τις εμπειρίες τους, να τα θαυμάσετε μαζί και να τα "καμαρώσετε".
Αποφεύγουμε συνειδητά να φαίνονται πρόσωπα των παιδιών, ενώ προσπαθούμε να φαίνεται η υπογραφή στα έργα τους με το όνομά τους και τα ρούχα τους σε κάποιες από τις φωτογραφίες για να αντιλαμβάνεστε για ποιο παιδί πρόκειται.
Μπορείτε να αφήνετε σχόλια ανώνυμα ή επώνυμα. Παρακαλούμε, ωστόσο να είναι γενικά διατυπωμένα χωρίς να δίνουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα παιδιά, τις οικογένειες και τα προσωπικά τους στοιχεία.
Στη σελίδα "Ανακοινώσεις για γονείς" θα μπορείτε να παρακολουθείτε ανακοινώσεις που θα αφορούν τις δράσεις του νηπιαγωγείου μας, να σας θυμίζουμε σημαντικά γεγονότα και να σας ενημερώνουμε για συναντήσεις, δραστηριότητες και ό,τι σας αφορά.
Οι δραστηριότητες θα αναρτώνται στη σελίδα που τιτλοφορείται "Μιλάμε για". Εκεί θα βλέπετε κάθε φορά και το θέμα για το οποίο μιλάμε και τις σχετικές δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σελίδα και τον τρόπο που μπορείτε να ενημερώνεστε επικοινωνήστε και με τις εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Ευχαριστούμε και καλή πλοήγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου